Wij werken met een online loondossier. Daarmee kunt u alle overzichten inzien en downloaden, zoals loonstroken, jaaropgaven en journaalposten. Zowel u als uw medewerkers krijgen hiervoor eigen inloggegevens. Het handige hiervan is dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt. Via de app of gewoon via de website. Ook kunnen u en uw medewerkers zélf bestanden naar het loondossier uploaden. Deze bestanden kunnen u en uw medewerker dan indien gewenst met elkaar delen. Denk hierbij aan een kopie van de bankpas, een kopie van het identiteitsbewijs en andere zaken.

Digitale loonstrook op uw smartphone

Klanten van SD Lonen kunnen de loonstroken van hun medewerkers met één druk op de knop aan hen beschikbaar stellen via iPhone of Android telefoon. Medewerkers kunnen de loonstrook dan via een handige en gratis app bekijken op hun smartphone.

Loonstroken digitaal beschikbaar

Voor medewerkers zonder smartphone is de loonstrook ook digitaal beschikbaar via onze software voor salarisadministratie. Daarin kan uw medewerker de loonstrook raadplegen, opslaan en/of afdrukken. Deze functionaliteit is bij SD Lonen standaard en zonder extra kosten beschikbaar.

Het versturen van loonstroken was nog nooit zo makkelijk, overzichtelijk en betaalbaar!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel met 06-12959749.

Contact